Hieronder vindt u de iPad Pro 2020 12.9 inch reparatie tarieven. Mocht u een reparatie hebben die hier onder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPad Pro 2020 12.9 inch reparatie.

Prijzen zijn inclusief BTW.Lees verder

iPad Pro 2020 12.9 inch

Is uw iPad stuk gegaan door een val of werkt deze niet meer naar behoren, iPhone Kliniek repareert ook dit snel en vakkundig. De iPad Pro reparatie kunnen wij in de meeste gevallen binnen een uurtje repareren, zodat u uw iPad niet lang hoeft te missen. U kunt zorgeloos genieten van uw iPad, zodra u deze heeft laten repareren.

iPad Pro 2020 12.9 inch scherm vervangen

Is uw scherm van uw iPad kapot? En u wilt uw scherm laten vervangen? Bij onze experts kunt u uw iPad scherm laten vervangen. Wij kunnen uw kapotte glas vakkundig vervangen binnen een uurtje. Onze ruime ervaring gecombineerd met kwalitatief hoogwaardige producten vormt de kracht van iPhone Kliniek. Neem contact met ons op om uw iPad Pro 2020 12.9 inch scherm reparatie voor een scherpe prijs te laten maken. Klaar terwijl u wacht!

Over iPad Pro 2020 12.9 inch

Deze 3e generatie van de iPad Pro heeft zoveel rekenkracht, dat hij sneller is dan sommige laptops en computers. Ideale tablet voor designers of gamers dus! Door de dunne schermranden bestaat de voorzijde namelijk uit bijna alleen maar beeldscherm. Met levensechte kleuren en superscherpe beelden is het een genot om films of  series te kijken. Verder heeft deze iPad een USB-C-poort, 12-megapixelcamera, gezichtsherkenning en Apple Pencil-ondersteuning. Bij deze iPad is de welbekende homeknop met vingerafdrukscanner weggelaten, om de schermranden zo dun te kunnen krijgen. Je ontgrendelt de iPad Pro nu met gezichtsherkenning. Onder de motorkap van deze tablet zit de Apple A12X Bionic-chip. De processor is perfect afgestemd op de iPad Pro en levert dus veel rekenkracht. Het pennetje van deze iPad Pro 12.9 (3e generatie) is echt stylus. Het  pennetje is magnetisch vast te klikken aan de zijkant van je tablet.

Garantie & Verzekering

iPhone Kliniek garandeert u van originele Apple onderdelen. Daarnaast werkt iPhone Kliniek met gecertificeerde monteurs om alle reparaties vakkundig uit te voeren. Aan alle reparaties geldt bij ons twaalf maanden garantie. Vergeet nieuw om uw inboedel-, aansprakelijkheid- of reisverzekering te raadplegen, in meeste gevallen bent u verzekerd voor de schade van uw tablet. Mocht uw verzekeraar om een factuur of offerte vragen, dan leveren wij deze uiteraard aan.

Aarzel niet en bel ons nog vandaag op ! U kunt ons bereiken op telefoonnummer 010 – 260 02 93 of maak direct online een afspraak.Lees minder

 

Frontglas is gebroken
Frontglas is gebroken
€299,-
Oplaadpunt kapot, laadt niet meer op
Oplaadpunt kapot, laadt niet meer op
€249,-
Aan/uit knop werkt niet meer
Aan/uit knop werkt niet meer
€129,-
Volume regelaar werkt niet meer
Volume regelaar werkt niet meer
€129,-
Batterij / Accu
Batterij / Accu
€199,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€39,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€79,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPad Pro 2020 reparatie