iPhone Kliniek maakt álles beter en helpt u met iedere denkbare iPhone SE 2020 reparatie. Van problemen met het moederbord tot een camera die defect is. Onze experts hebben het allemaal voorbij zien komen en draaien hun hand er niet voor om. Plan uw reparatie online in, kom langs op een dag en tijdstip dat het u het beste uitkomt, en wij zullen u zo goed mogelijk helpen. Een reparatie duurt meestal 30 minuten dus u kunt erop wachten! Lees verder

iPhone SE 2020 reparatie in Rotterdam of stuur uw toestel op

Is uw iPhone stuk gegaan door een val of door iets anders en zoekt u een professioneel bedrijf om dit snel te laten herstellen? Geen probleem voor de iPhone Kliniek. Vanaf de introductie van de iPhone voert de iPhone Kliniek reparaties uit aan Apple toestellen. De meeste klanten komen uit Zuid-Holland, Rotterdam, Schiedam, Dordrecht en omgeving. Is er een scherm stuk gegaan of werkt de batterij van de iPhone SE 2020 niet meer naar behoren? De iPhone reparatie kunnen wij in de meeste gevallen binnen 30 minuten reparatie. Zodat u uw iPhone niet al te lang kwijt bent. De schade en defecten aan uw iPhone SE 2020 lossen wij vakkundig en professioneel op. Uitsluitend wordt er gebruik gemaakt van originele onderdelen en hierop geven wij 3 maanden garantie. iPhone Kliniek bedient dagelijks vele klanten in de regio voor een iPhone reparatie. Na de iPhone reparatie in Rotterdam bent u verzekerd van een iPhone waar u zonder zorgen van kunt genieten.

Stuur uw toestel op als u geen tijd hebt om uw telefoon langs te brengen of als u te ver van onze vestiging woont. Onze opstuur service is makkelijk en snel. Stuur ‘m op en onze reparateurs gaan voor u aan de slag. Vaak kunnen wij uw toestel dezelfde dag nog terug sturen zodat u in totaal maar een paar dagen zonder zit. Dit geldt voor alle iPhone reparaties, maar ook voor reparaties aan de iPad, Mac, iPod of Apple Watch. Liever niet opsturen? Begrijpen we ook. Kom daarom gewoon eens langs tijdens openingstijden.

iPhone SE 2020 reparatie bij iPhone Kliniek

Voor een iPhone SE 2020 reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds de introductie van deze iPhone in 2020 helpen wij klanten met veelvoorkomende reparaties zoals herstellen van een kapot scherm of laten vervangen van een versleten batterij.

Ook met een ander probleem kunt u ons natuurlijk inschakelen. Bovendien mag u ieder type iPhone voor reparatie brengen. Wij hebben ruime ervaring en zijn gecertificeerde Apple reparateurs. Dit betekent dat u iPhone zo blijft werken als het hoort en dat uw Apple garantie intact blijft. Is uw iPhone SE 2020 defect, maar is het niet duidelijk wat er precies mee is? Ook dan kunnen wij helpen. Onze experts stellen een diagnose terwijl u wacht en kunnen vervolgens ter plekke de reparatie uitvoeren. Benieuwd naar de kosten? Alle prijzen kunt u inzien bij het maken van een afspraak. Kies uw toestel, selecteer de gewenste reparatie en de reparatie kosten verschijnen meteen in beeld.

Scherm reparatie iPhone SE 2020

U kent dat wel, u wilt de metro of trein naar kantoor halen, trekt een sprintje en daar gaat uw iPhone. Zo vanuit uw zak de goot in. Kapot natuurlijk. Hoe stevig en duurzaam het gebruikte materiaal ook is, het scherm van smartphones is en blijft een zwakke plek die snel beschadigt na een ongelukkige val. Als het meezit, is het iPhone SE 2020 scherm alleen bekrast, maar wanneer u pech hebt, is het hele scherm gebarsten of reageert het touchscreen nergens meer op. Wij adviseren altijd om alle problemen met het display zo snel mogelijk te laten herstellen. Niet alleen is het bedienen van een beschadigd scherm niet prettig en ziet het er niet fraai uit, te lang doorlopen met een beschadigd scherm zorgt voor een verder risico op beschadiging doordat vocht, vuil en stofdeeltjes de iPhone SE 2020 binnen kunnen dringen en schade kunnen veroorzaken. Schermreparatie van een iPhone SE 2020, de kosten kunt u onderstaand vinden. Dat is inclusief montage en BTW.

Goed om te weten: Wij gebruiken altijd originele Apple onderdelen zodat u kunt blijven vertrouwen op een goede werking van uw iPhone én uw garantie. Daarnaast hebben wij volop voorraad aan iPhone schermen, dus kunnen wij u snel helpen. Een scherm vervangen of repareren duurt ongeveer 30 minuten. Bovendien krijgt u altijd 12 maanden garantie op het nieuwe scherm.

iPhone SE 2020 batterij reparatie

Kunt u de deur niet meer uit zonder uw oplaadkabel mee te nemen? Wil de iPhone SE 2020 niet meer goed opladen? Dan kan het tijd zijn om de batterij te laten vervangen. Door veelvuldig gebruik verliest iedere batterij op den duur capaciteit en na een paar jaar is het daarom nodig om een nieuwe te laten plaatsen. Kom langs, dan meten wij eerst uw batterij door en indien nodig plaatsen wij een nieuwe originele batterij. De kosten hiervoor kunt u onderstaand vinden en verschilt per model.

Kapotte iPhone SE 2020 laten repareren

Welke reparaties wij allemaal uitvoeren? Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

  • Vervangen scherm unit.
  • Batterij vervangen.
  • Problemen met de oplaadpoort
  • Vervangen achterkant/back cover.
  • Defecte trilmotor.
  • Earspeaker unit vervangen.
  • Chemische reiniging/waterschade herstellen
  • Software problemen.
  • En meer.

Lees minder

Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€149,-
Origineel Achterkant Met Frame
Origineel Achterkant Met Frame
€149,-
Accu Unit
Accu Unit
€79,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€79,-
Dock Laderport Flex Unit
Dock Laderport Flex Unit
€79,-
Oor Speaker Unit
Oor Speaker Unit
€79,-
Camera Module Front
Camera Module Front
€79,-
Camera Module Back
Camera Module Back
€99,-
Origineel Camera Lens Saffier
Origineel Camera Lens Saffier
€79,-
Loudspeaker Unit
Loudspeaker Unit
€79,-
Tril motor
Tril motor
€79,-
SIM Card Tray
SIM Card Tray
€30,-
Interne Home Knop Flex
Interne Home Knop Flex
€199,-
Trilmotor
Trilmotor
€79,-
Diagnose (vervalt bij reparatie)
Diagnose (vervalt bij reparatie)
€29,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€49,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
iPhone SE 2020 reparatie Rotterdam
iPhone SE 2020
ModelnummerA2275, A2296, A2298
Introductiejaar2020
Specificaties
Capaciteit64, 256 GB
Scherm4,7 inch 1334 x 750
Afmetingen138.4 x 67.3 x 7.3 mm
Gewicht148 gram
BatterijLi-ion