Watch reparatie is ook een van de dagelijks bezigheden van iPhone Kliniek! Onze monteurs hebben een ruim ervaring met repareren van alle Watch modellen. Alle reparaties worden bij de gelegenheid van onze klanten uitgevoerd. Alles is transparant en duidelijk. Watch reparaties worden uitgevoerd terwijl u geniet van een bakje koffie of thee. Wij repareren ook alle andere modellen van de Apple Watch.
Lees verder

Watch Reparatie Rotterdam

Als uw Watch scherm kapot is kunt u dat laten maken bij iPhone Kliniek in Rotterdam. Een van de meest voorkomende reparatie is de Watch scherm vervangen. Bij een val of stootschade kunnen de schermen van een Watch kapot gaan. Een Watch scherm kan op twee manier kapot gaan namelijk alleen de LCD, of de touch panel met glas kan ook kapot gaan. In sommige gevallen zijn allebei kapot. Dan moeten wij de complete Watch scherm vervangen. Dagelijks repareren wij kapotte Watch schermen binnen . U kunt tijdens de reparatie meekijken en genieten van een kopje koffie of thee. U kunt 7 dagen in de week binnen lopen bij onze vestiging in centrum van Rotterdam. Met afspraak of zonder afspraak wordt u zo snel mogelijk geholpen. Meeste reparaties kunnen wij uitvoeren binnen 30 minuten. Dus klaar terwijl u wacht ook als uw Watch scherm kapot is! iPhone Kliniek gebruikt uitsluitend origineel onderdelen met garantie. Neem contact met ons op via onze contactpagina.

Watch Chemisch reinigen i.v.m. vloeistof-/vochtschade

Heeft uw Watch vloeistof of vochtschade opgelopen? Is uw Watch in toilet gevallen of heeft hij een wasbeurt gehad in wasmachine? iPhone Kliniek reinigt uw toestel chemisch waarna uw toestel verlost is van alle waterschade. Zorg dat u z.s.m. naar iPhone Kliniek te Rotterdam komt als u een Chemisch reiniging nodig heeft.

Watch Software herstel

Indien de software van uw Watch niet meer optimaal werkt, kunt u uw toestel brengen bij iPhone Kliniek te Rotterdam. Wij zorgen dat de software van uw toestel weer optimaal werkt! Er komt het wel is voor dat uw Watch batterij snel leeg loopt. We kunnen dit soort problemen ook met software herstel oplossen. Lees minder