De Apple Watch is één van de populairste en meest geavanceerde wearables die momenteel te krijgen is. Een degelijke en veelzijdige gadget die helaas niet 100% immuun is voor schade of slijtage. Als uw Apple Watch gerepareerd moet worden of onderhoud nodig heeft, is het belangrijk om dat door een gerenommeerd en ervaren bedrijf te laten doen. Bij de iPhone Kliniek in Rotterdam werken alleen Apple gecertificeerde reparateurs die jarenlange ervaring hebben met veelvoorkomende Apple Watch problemen. Dus als u een Apple Watch reparatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met het team van de iPhone Kliniek. Wij zijn er om te helpen!

Lees verder

Apple Watch reparatie bij iPhone Kliniek

De iPhone Kliniek is al ongeveer 15 jaar één van de specialisten in Nederland als het gaat om professionele reparaties van uiteenlopende Apple devices. Sinds een paar jaar is daar ook de Apple Watch bijgekomen. Onze gecertificeerde technici verhelpen dagelijks veelvoorkomende problemen en voeren kwaliteitsreparaties uit zodat u er zeker van kunt zijn dat uw Apple Watch weer als nieuw is als u de deur uitgaat.

Waarom bij ons?

 • Apple gecertificeerde reparateurs
  Een Apple Watch repareren gebeurt bij ons alleen door gecertificeerde experts die de reparaties uitvoeren volgens de richtlijnen en kwaliteitseisen van Apple. Daardoor heeft u ten alle tijde de garantie dat uw Apple Watch als vanouds blijft functioneren.
 • Gebruik van originele onderdelen
  Moet er een onderdeel worden vervangen zoals bijvoorbeeld het touchscreen, de batterij of de behuizing, dan vervangen we die uitsluitend door een origineel Apple onderdeel zodat uw gerepareerde Apple Watch blijft voldoen aan de functionele eisen die Apple stelt aan haar producten.
 • Geen data verlies
  Na reparatie van de Apple Watch krijgt u deze gegarandeerd weer terug zonder enig verlies van persoonlijke data of belangrijke gegevens. Ook zetten we uw instellingen weer terug zoals u gewend bent.
 • Elk type Apple Watch
  Of u nu een Apple Watch hebt van de eerste generatie of in het bezit bent van één van de nieuwere types: Bij de iPhone Kliniek hebben we uitgebreide kennis van alle modellen Apple Watches.
 • Snelle service
  De meeste reparaties kunnen worden uitgevoerd terwijl u wacht. Bovendien is ons reparatieproces transparant en mag u gewoon meekijken hoe wij de reparatie aan uw horloge uitvoeren. Naast reparaties kunt u bij de iPhone Kliniek ook terecht voor periodiek onderhoud en reiniging van uw Apple Watch en reparaties van andere Apple devices en accessoires.
 • ✓ 12 maanden garantie
  Op alle reparaties geven wij standaard 12 maanden garantie.

Apple Watch reparatie Rotterdam of opsturen

Onze winkel in Rotterdam beschikt over alle faciliteiten en de juiste professionele apparatuur die nodig is om uiteenlopende Apple Watch reparaties kunnen uitvoeren. Onze Apple Watch experts sleutelen hier dagelijks aan allerlei Apple devices. Dus wilt u een Apple Watch laten repareren dan bent u bij de iPhone Kliniek aan het juiste adres. Een afspraak maken hóeft niet, maar kán handig zijn als het druk is. En voor wie niet in de buurt woont hebben we een opstuur service. Dat is makkelijk en snel. U stuurt uw Apple Watch naar ons op (geheel veilig en verzekerd), wij achterhalen het probleem, laten u weten wat de volledige kosten zullen zijn en na akkoord zullen onze gecertificeerde technici voor u aan de slag gaan. En het goede nieuws is dat de meeste Apple Watches na een dag weer zo goed als nieuw retour kunnen worden gestuurd en uw slechts enkele dagen zonder uw horloge hoeft door te brengen. Dit proces kan natuurlijk ook voor iPhone, iPad, iPod en Mac reparaties.

Apple Watch scherm reparatie

Het scherm van de Apple Watch vangt vaak de meeste klappen op en een ongeluk zit nou eenmaal in een klein hoekje. Is het scherm gebarsten, op een andere manier beschadigd of reageert het touchscreen niet meer op aanrakingen waardoor de Apple Watch onbruikbaar is geworden? Dan is het tijd voor een reparatie of vervanging van het scherm. Dit kan bij de iPhone Kliniek in een handomdraai, bovendien gebruiken we hiervoor uitsluitend originele Apple onderdelen zodat, na reparatie, uw Apple Watch weer net zo functioneert als toen u hem kocht.

Apple Watch reparatie prijzen

De kosten van een Apple Watch reparatie lopen uiteen. Herstel of gedeeltelijke vervanging van het scherm of het touchscreen, een batterij laten vervangen of waterschade verhelpen: er hangen verschillende prijskaartjes aan. Kom voor de reparatiekosten van een Apple reparatie langs in onze winkel voor een eerlijke en transparante prijsopgave. Een afspraak maken kan online of loop gewoon eens binnen als u in de buurt bent. In de meeste gevallen kunnen wij de reparatie direct uitvoeren.

Apple Watch batterij vervangen

Naast een beschadigd scherm is een Apple Watch batterij die niet optimaal functioneert één van de meest voorkomende problemen waar Apple Watch bezitters mee te maken krijgen. Laadt de batterij niet meer goed op of raakt deze snel weer leeg dan wordt het tijd om de batterij te laten vervangen. De iPhone Kliniek vervangt ter plekke de oude batterij voor een nieuwe die weer jaren meegaat.

Apple Watch reparatie is ook een van de dagelijks bezigheden van iPhone Kliniek! Onze monteurs hebben ruime ervaring met repareren van alle Apple Watch modellen. Alle reparaties worden bij de gelegenheid van onze klanten uitgevoerd. Alles is transparant en duidelijk. Apple Watch reparaties worden uitgevoerd terwijl u geniet van een bakje koffie of thee. Wij repareren ook alle andere modellen van de Apple Watch.

Watch Reparatie Rotterdam

Als uw Apple Watch scherm kapot is kunt u die snel en efficiënt laten maken bij iPhone Kliniek in Rotterdam. Een van de meest voorkomende reparatie is de Apple Watch scherm vervangen. Bij een val of stootschade kunnen de schermen van een Apple Watch snel kapot gaan. Een Apple Watch scherm kan op twee manieren kapot gaan, alleen de LCD, of het volledige touch panel met glas kan beschadigen. In sommige gevallen zijn beide stuk. Dan is het nodig om het complete Apple Watch scherm te vervangen. Dagelijks repareren wij kapotte Apple Watch schermen. U kunt tijdens de reparatie meekijken en genieten van een kopje koffie of thee. U kunt 7 dagen in de week binnen lopen bij onze vestiging in centrum van Rotterdam. Met afspraak of zonder afspraak wordt u zo snel mogelijk geholpen. De meeste reparaties kunnen wij uitvoeren binnen 30 minuten. Dus klaar terwijl u wacht, ook als uw Apple Watch scherm stuk is! iPhone Kliniek gebruikt uitsluitend originele onderdelen met garantie van Apple. Neem voor vragen over uw Apple Watch of reparaties gerust contact met ons op via onze contactpagina.

Apple Watch Chemisch reinigen i.v.m. vloeistof-/vochtschade

Heeft uw Apple Watch vloeistof of vochtschade opgelopen? Is uw Apple Watch in toilet gevallen of heeft hij per ongeluk een wasbeurt gehad in de wasmachine? iPhone Kliniek reinigt en herstelt uw toestel chemisch waarna de waterschade compleet verholpen is. Bij beschadiging door vocht is het zaak dat u z.s.m. naar iPhone Kliniek te Rotterdam komt voor een chemische reiniging. Hoe langer u daarmee wacht, hoe groter de kans dat de schade niet 100% kan worden hersteld.

Apple Watch Software herstel

Indien de software van uw Apple Watch niet meer optimaal werkt, kunt u uw toestel langsbrengen bij de iPhone Kliniek te Rotterdam. Wij zorgen dat de software van uw toestel weer optimaal werkt! Door instellingen van uw Apple Watch kan het ook voorkomen dat de batterij snel leeg raakt. Dat kunnen wij in sommige gevallen ook oplossen door de software weer te herstellen in uw Apple Watch.

Lees minder