Apple Watch Series 1 Reparatie

Onze gecertificeerde monteurs maken alleen gebruik van originele Apple onderdelen. Loop niet langer met een kapotte Apple Watch. Niet laten repareren of te laat actie ondernemen, kan voor verdere problemen zorgen binnen uw horloge. Vermijd deze extra kosten en kom gauw langs voor een reparatie aan uw Apple Watch!

Garantie en verzekering

Wij gebruiken originele Apple Watch onderdelen. Ook werken wij met gecertificeerde monteurs. Op alle reparaties aan uw Apple Watch krijgt u bij ons 12 maanden garantie. De meeste gevallen van schade aan uw Apple Watch wordt gedekt  door uw verzekering. Meestal kunt u dit claimen op de inboedel- , aansprakelijkheid- of reisverzekering. Hiervoor kunt u van ons een factuur of een offerte krijgen.

Waterdichtheid kan na verloop van tijd afnemen. De volgende situaties kunnen van invloed zijn op de waterbestendigheid van uw Apple Watch en moeten worden vermeden:

  •  Laten vallen (hierdoor kan de behuizing beschadigen)
  • Blootstellen aan zeep of zeepwater (bijvoorbeeld tijdens het douchen of baden).
  • Dragen in een sauna of stoomcabine.
  • Dragen tijdens het zwemmen

Wij volgen de richtlijnen van Apple en bieden geen garantie op waterschade. Dit kan vaak wel vergoed worden door uw verzekering. Wij kunnen je helpen met de nodige papieren hiervoor.

Premium Origineel Scherm Unit
Premium Origineel Scherm Unit
€109,-
Accu Unit
Accu Unit
€89,-
Aan/Uit knop flex kabel
Aan/Uit knop flex kabel
€99,-
Software herstel
Software herstel
€35,-
Chemische reiniging
Chemische reiniging
€79,-
Klacht staat niet vermeld
Klacht staat niet vermeld
€0,-
Apple watch Series 3 reparatie 38MM