Wat is nieuw aan de iPhone in 2019?

De nieuwe iPhones zijn al een tijdje onder ons. Wat is er nieuw aan deze nieuwe modellen?

Hieronder gaan wij verder in op de belangrijkste veranderingen.

1. Een sterk verbeterde front camera

Niet alleen de camera op de achterkant van de nieuwe iPhones, maar ook de camera op de voorkant van het toestel gaat flink  vooruit. Apple heeft de toestellen uitgerust met een selfie-camera van 12 megapixels. Dat is dus een flinke upgrade vergeleken met de 7 megapixels van de iPhone XS.

2. Hetzelfde design

Ook dit jaar lijken de verschillen niet groot vergeleken met de jaren hiervoor. Het verschil zit vooral op de achterkant, met een grotere cameralens en het Apple logo dat in het midden zit.

3. Eindelijk een snellader in de doos

Eindelijk heeft een Apple een snellader in de doos gedaan. Helaas is dit alleen bij de iPhone 11 pro en de iPhone 11 pro Max. Koop je dus een iPhone 11 dan moet je deze apart erbij halen. De snellader is in staat om op 18W op te laden. Ook komt er een aparte kabel bij namelijk de USB-C naar Lightning.

4. Dubbele en driedubbele cameralens 

Alle drie de iPhones krijgen een betere camera dan hun voorgangers. De iPhone 11 krijgt een dubbele lens zodat hij te vergelijken is met de camera van de iPhone XS en de duurdere iPhone 11 Pro en 11 Pro Max krijgen een driedubbele lens.

Ook voert Apple op het gebied van software nog wat verbeteringen door, net zoals Google dat ieder jaar doet met de Pixel. De meest indrukwekkende is de speciale nachtmodus, waarmee je met de hulp van machine learning veel betere foto’s kunt maken in het donker.

5. Geen USB-C

Met iPad Pro (2018) leek het erop dat Apple de overstap maakt naar USB-C. Helaas is dit bij de nieuwe iPhones niet het geval. Apple is voorlopig dus nog niet van plan om over te stappen naar het modernere USB-C.

6. Nieuwe kleuren!

Zoals verwacht laat Apple het design van nieuwe iPhones ongewijzigd, maar het zet traditiegetrouw in op nieuwe kleuren.

Dat zagen we vorig jaar met de felgekleurde iPhone XR en het is dit jaar niet anders. Dit zijn alle nieuwe kleuren op een rijtje.

  • iPhone 11: Rood, Geel, Wit, Zwart, Paars, Groen
  • iPhone 11 Pro: Zilver, Spacegrijs, Middernachtgroen
  • iPhone 11 Pro Max: Zilver, Spacegrijs, Middernachtgroen

Laat je mening hieronder achter en laat ons weten wat jouw indruk is van de nieuwe modellen.

Heb je verder nog vragen of hulp nodig met jouw toestel? Bel ons of kom even langs bij één van onze winkels.