Waarom zou ik kiezen voor een iPhone XS Max?

De iPhone XS Max is het nieuwste toestel van Apple waar veel van werd verwacht. De iPhone XS Max is op veel oppervlakken beter dan diens voorganger, de iPhone X.

Hieronder ziet je 5 redenen waarom je zou moeten kiezen voor de iPhone XS Max.

1. iPhone XS Max design en scherm

Zoals de naam al aangeeft gaat het bij de iPhone XS Max om een grotere variant van de iPhone XS. Apple heeft gekozen voor een vrijwel randloos toestel met een inkeping aan de bovenkant. De behuizing is even groot als de bestaande iPhone 8 Plus maar het toestel is een fractie dikker en korter. De iPhone XS Max heeft dezelfde glazen achterkant en een stalen rand rondom het scherm. Je kunt kiezen uit de kleuren space-grijs, zilver en goud. Je koopt de iPhone XS Max vooral vanwege het grote scherm. Het randloze Super Retina scherm heeft een resolutie van 2688 bij 1242 pixels en is ideaal voor mensen die veel films en series kijken op hun mobiel.

2. Snelle A12 Bionic-chip

De iPhone XS Max is niet alleen de grootste, maar ook de snelste iPhone die tot nu toe is gemaakt. Apple is bovendien als eerste fabrikant naar de 7 nanometer architectuur overgestapt, wat ervoor zorgt dat de processor kleiner, sneller en energiezuiniger is. De extra grote batterij in het toestel draagt nog eens bij aan een langere accuduur. De sprong van 3 GB naar 4 GB RAM zorgt ervoor dat alles nog soepeler werkt en dat je tussen de applicaties sneller kan switchen.

3.Verbeterde camera met Smart HDR

Met de camera in de iPhone XS Max lukt bijna alles vanzelf. Apple heeft geprobeerd om de mogelijkheden van een professionele camera in te bouwen, maar op een manier die voor iedereen te begrijpen is. Je hoeft dus niets te weten van f-stops en diafragma’s, maar bent je wel in staat om altijd mooie foto’s te maken. Dit zie je direct als je gebruik maakt van de Smart HDR-functie, daarbij wordt in korte tijd een reeks foto’s met verschillende belichting gemaakt die razendsnel worden geanalyseerd en samengevoegd tot de best mogelijke foto. Je hoeft hier zelf niets voor te doen, het gebeurt allemaal automatisch.

4. Dual-sim voor reizigers

De iPhone XS Max beschikt over dual-sim, zodat je twee mobiele data- en bel-bundels kunt gebruiken zonder het sim-kaartje te hoeven wisselen. Dit is vooral handig als je vaak in het buitenland komt, bijvoorbeeld in Duitsland of Spanje, ook super handig voor zakelijk gebruik want je kan hebt dan ook altijd een zakelijk nummer naast een privé nummer. Als één van deze nummers gebeld worden gaat jouw mobiele telefoon over. Als jouw internet bundel op is dan schakelt de iPhone automatisch naar het andere simkaart waar je nog wel een internet-bundel beschikbaar hebt.

5. Langere accuduur

Een belangrijke reden om voor een groter toestel te kiezen is dat de batterijduur ook veel langer is. De iPhone XS Max gaat anderhalf uur langer mee dan de iPhone X. Met de nieuwe accu van maar liefst 3174 mAh gaat de accu 9 uur mee bij gemiddeld gebruik.

Ben je op zoek naar een iPhone of advies over welke model je moet halen kom dan gerust langs bij de iPhone Kliniek. Wij hebben jarenlange ervaring met Apple producten.

Mocht je daarnaast verder nog vragen over dit onderwerp hebben laat gerust hieronder een reactie achter, en wij helpen je graag verder!