Heeft jouw iPhone XS last van een kinderziekte?

Bijna iedere iPhone die op de markt komt zijn er kinderziektes die aan het licht komen. Bij de lancering van de iPhone 7 was het een audio chip probleem waardoor je niemand kon horen tijdens het bellen. De iPhone 6 Plus had bijvoorbeeld het touch chip probleem waardoor geen enkele beeldscherm op jouw telefoon zou werken. Hieronder gaan wij twee kinderziektes van de iPhone XS verder toelichten.

1.Beauty-gate

De meest voorkomende klacht is dat de camera voor  iPhone XS een schoonheidsfilter toepast op selfies. Gebruikers klagen dat selfies van de camera de huid glad strijkt, waardoor je een plastic-achtig barbiepoppen uiterlijk te zien krijgt op foto’s en dat de iPhone XS de kleurtonen bewerkt om de huid te laten gloeien. Blijkbaar gebeurt dit alleen als de camera aan de voorkant een gezicht detecteert.

2.Oplaad issues

Een kleiner deel van de gebruikers heeft problemen met het opladen van zijn/haar nieuwe toestel. Om specifieker te zijn, sommige apparaten reageren niet als de Lightning kabel is ingeplugd. Normaal gesproken zie je op het scherm dat er wordt opgeladen en hoor je een oplaad geluid afgaan. Sommige gebruikers melden dat de iPhone XS of iPhone XS Max niets doet als ze de kabel aansluiten, los van welke adapter ze gebruiken.

Hoe groot zijn deze problemen?

Het is erg lastig om te bepalen hoe veelvoorkomend deze nieuwe issues zijn. Als je vijftig miljoen toestellen per kwartaal verkoopt, dan komt het voor dan bij een klein gedeelte van de producten fouten worden geconstateerd. Heb je een iPhone kinderziekte of heb je het vermoeden dat iets niet klopt met jouw telefoon kom dan gerust langs bij de iPhone Kliniek of maak een afspraak op één van onze locaties Rotterdam Heb je daarnaast verder nog vragen over dit onderwerp laat dan gerust hieronder een reactie achter, en wij helpen jou graag verder!

Heb je dit probleem en wil je het laten verhelpen, kom dan snel langs!