Op 12 september 2017 presenteerde Apple maar liefst drie nieuwe iPhones: de iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Daarmee was de iPhone 8 release een feit. In Nederland zijn de toestellen vanaf eind september te bestellen. De iPhone 8 is nu het instapmodel, gevolgd door de iPhone 8 Plus en de iPhone X. De iPhone X is het nieuwe paradepaardje en toptoestel van Apple. Toch zal de hoge aanschafprijs en het vernieuwde design niet iedereen aanspreken. Indien dat ook voor u geldt, zijn de iPhone 8 en iPhone 8 Plus een zeer goed alternatief. Beide toestellen lijken wat meer op hun populaire voorgangers, maar bieden wel veel meer snelheid en nieuwe functionaliteit.

Alles wat u moet weten over de iPhone 8 en iPhone 8 Plus

De iPhone 8 en iPhone 8 Plus beschikken over een glazen achterkant waarmee draadloos opladen mogelijk is geworden. Beide toestellen zijn aanzienlijk sneller en hebben een betere camera dan voorheen. Een snelle A11-chip maakt het mogelijk om augmented reality weer te geven. In tegenstelling tot de iPhone X heeft de iPhone 8-serie nog steeds de vertrouwde home-knop met Touch ID. Zowel de iPhone 8 als iPhone 8 Plus zijn verkrijgbaar in 64 GB of 256 GB-uitvoering. Ideaal voor mensen die veel films en series kijken, of steeds groter wordende games spelen.

Verschillen tussen de iPhone 8 en iPhone 8 Plus

De iPhone 8 en iPhone 8 plus specs zijn zeer indrukwekkend. Onderling zijn er echter een aantal opvallende verschillen. Deze kunnen de doorslag geven bij de afweging om voor de kleinere iPhone 8 of juist de grotere en zwaardere iPhone 8 Plus te kiezen. De iPhone 8 weegt 148 gram terwijl de iPhone 8 Plus ruim 200 gram weegt. De iPhone 8 Plus is dan ook aanzienlijk groter en voorzien van een accu met een grotere capaciteit. Ook qua schermgrootte vallen de verschillen direct op: de iPhone 8 heeft een display van 4,7 inch terwijl de iPhone 8 Plus is uitgevoerd met een Full HD-resolutie scherm van maar liefst 5,5 inch. De verschillen tussen de camera’s van beide toestellen zijn wellicht nog groter. De iPhone 8 Plus heeft een dubbele lens die het mogelijk maakt om verder in te zoomen en professioneel ogende portretfoto’s te maken.

iPhone Kliniek iPhone reparaties in Rotterdam

iPhone Kliniek Rotterdam volgt de nieuwe ontwikkelingen op de voet. Ook de iPhone 8 en iPhone 8 Plus kunnen bij ons gerepareerd worden. Alle monteurs zijn volledig op de hoogte van de nieuwe techniek en zijn gecertificeerd om reparaties professioneel en met originele Apple-onderdelen uit te voeren. Bij iPhone Kliniek zijn iPhone-reparaties klaar terwijl u persoonlijk toekijkt en wacht. Heeft u schade aan uw iPhone? Maak dan direct een afspraak via het afspraakformulier en kom naar een van onze twee filialen in Rotterdam.