De iPhone X is op 12 september door Apple gepresenteerd. In Romeinse cijfers staat ‘X’ voor 10 en iPhone X betekent dus eigenlijk hetzelfde als iPhone 10. Apple breekt met de reeks opeenvolgende getallen, maar refereert met de naam wel naar het 10-jarig bestaan van de iPhone. Het design van de nieuwste iPhone is heel anders dan dat van zijn voorgangers. Sinds de iPhone 6 op de markt kwam, is het design eigenlijk niet zo grondig veranderd. De iPhone X breekt met deze trend door te verrassen met een geheel nieuw en bijzonder strak design.

Alles wat u moet weten over de iPhone X

De iPhone X is ongetwijfeld de mooiste, beste iPhone die u op dit moment kunt krijgen. Vooral het ontbreken van schermranden valt op waardoor de iPhone X een extreem strakke, minimalistische en moderne uitstraling heeft gekregen. Aan de voorkant van het toestel is slechts een kleine uitsparing voor onder meer de microfoon en frontcamera te ontwaren. Zelfs de vertrouwde home-knop is verdwenen en vervangen door een nieuwe statusbalk. Aan de achterzijde is een dubbele 12 megapixel 3D-camera opgenomen om op extreem hoge kwaliteit foto’s en video’s te kunnen maken. De iPhone X specs op een rij:

  • Zowel vooraan als achteraan geheel van glas
  • Verkrijgbaar in de kleuren zilver of spacegrijs
  • Voorzien van een groot 5,8 inch Super Retina oled-scherm
  • Draadloos op te laden
  • Verkrijgbaar met 64 of 256 GB geheugen
  • Voorzien van gezichtsherkenning (Face ID)

De iPhone X kan vanaf 27 oktober besteld worden en heeft een prijs vanaf €1.149. In Nederland zal de iPhone X release plaatsvinden op 3 november.

Meer over de iPhone X specs

De iPhone X is toch wel een revolutionair toestel te noemen, met een uitzonderlijk goede camera die kan filmen in 4K, de toepassing van augmented reality, inloggen met Face ID en gemakkelijk draadloos opladen. Ook het grote 5,8 inch display is een echte eyecatcher, waarbij de oled-technologie zorgt voor een uitzonderlijk mooi contrast. Zwart is nu echt zwart. Bovendien is dit type scherm aanzienlijk zuiniger met energie, maar kan het scherm wel altijd aan staan en bijvoorbeeld de tijd weergeven. Bijzonder ook is Face ID, dat middels een infrarood 3D-scan uw gezicht herkent. Een zeer veilig systeem, waarbij inloggen met een vingerafdruk of onhandige code overbodig is geworden.

iPhone Kliniek iPhone reparaties in Rotterdam

Bent u nu of binnenkort de gelukkige eigenaar van een iPhone X, maar heeft deze schade opgelopen? Dan mag u bij ons altijd zonder afspraak binnenlopen om een iPhone X reparatie te laten uitvoeren. In een van de iPhone Kliniek vestigingen in Rotterdam wordt uw iPhone vakkundig en professioneel gerepareerd, klaar terwijl u wacht! Wilt u direct online een afspraak maken? Gebruik ons afspraakformulier, dan is alles zo geregeld.