iPhone 7 kinderziekte

iPhone kinderziektes is al een tijdje een bekend fenomeen. Meerdere mensen hebben er problemen mee gehad, dit is natuurlijk niet leuk als jou zoiets overkomt. De iPhone kinderziektes houdt eigenlijk in dat de telefoon met een fout uit de fabriek is gekomen. Daarnaast kan het ook voorkomen dat de kinderziektes later optreden wanneer bijvoorbeeld jouw garantie is verlopen.

Hoe ontstaat dit probleem bij de iPhone 7?

Een veelvoorkomend probleem van de iPhone 7 zijn problemen met de audio. Een bepaalde pad onder de audio chip breekt af en zorgt ervoor dat de chip als het ware in de war raakt. Symptomen waar je dit probleem aan kan herkennen zijn: een langere opstarttijd, het vastlopen van je iPhone 7 of een dictafoon die niet wil opnemen. Eigenlijk alle onderdelen die gebruik maken van de audio.

Reparatiekosten en garantie.

Een iPhone 7 audio reparatie kost 179,- euro inclusief btw. Wij zorgen ervoor dat jouw iPhone 7 weer helemaal perfect werkt. Op alle reparaties van iPhone Kliniek zit standaard een 90 dagen garantie. Mocht het probleem toch nog terug komen dan kun je altijd direct bij ons terecht. Wij hanteren ook een no cure no pay policy wat inhoudt dat je alleen voor de reparatie betaalt als het probleem daadwerkelijk verholpen is. Op deze manier heb je eigenlijk niets te verliezen.

Heb je dit probleem en wil je het laten verhelpen, kom dan snel langs!

Neem dan gerust contact met ons op. Vul het formulier in of maak een afspraak op één van onze locaties Rotterdam op het tijdstip die jou het beste uitkomt.

Wij zijn uiteraard ook nieuwsgierig naar jouw reactie en of jij deze problemen herkent.