De nieuwe Airpods Pro

De nieuwe AirPods Pro zijn eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar. Iedereen heeft er wel is van gehoord of heeft ze wel is gezien namelijk de “AirPods”. Twee jaar na de release van de AirPods komt Apple met een opvolger, namelijk de AirPods Pro.

In deze blog gaan wij hier dieper op in.

1. Snelle verbinding

AirPods Pro zijn ontworpen met een actieve ruisonderdrukking voor geluid waar je helemaal in mee gaat. Net als AirPods verbinden ook AirPods Pro automatisch met jouw iPhone of Apple Watch. Je hoeft ze alleen maar uit de oplaad case te halen en ze zijn direct klaar voor gebruik.

2. Transparantie-modus

Als je wisselt naar de Transparantie-modus, laten AirPods Pro het omgevingsgeluid door en maak je weer deel uit van de wereld om je heen. De microfoons aan de binnen – en buitenkant laten het geluid door zodra de Transparantie-modus word ingezet.

Hierdoor klinkt alles heel natuurlijk, bijvoorbeeld als je met andere mensen praat of wat van je omgeving wilt horen.

3. Actieve ruisonderdrukking

AirPods Pro zijn ongelooflijk licht en houden al het omgevingsgeluid tegen, zodat je helemaal opgaat in waar jij op dat moment naar luistert. Actieve ruisonderdrukking houdt continu rekening met de vorm van je oren en de oortips.

Zo kun jij je helemaal richten op je muziek, podcasts en telefoongesprekken.

4. Geluidskwaliteit

De speciaal ontworpen driver voor de AirPods Pro zorgt voor een krachtig basgeluid met minimale vervorming. De versterker heeft een groot dynamisch bereik, produceert helder geluid en verlengt de batterijduur.

5. Vernieuwde pasvorm

Dankzij de nieuwe oortips in drie formaten kun je kiezen uit verschillende pasvormen. Ze vormen zich naar je oren, zodat de AirPods Pro stevig blijven zitten. Bovendien sluiten ze je oren goed af, waardoor de actieve ruisonderdrukking beter werkt.

De door Apple ontworpen H1‑chip zorgt voor geen audiovertraging. Met de druksensor op de steel kun je heel makkelijk jouw muziek en telefoongesprekken bedienen. Daarnaast kun je ook snel  switchen tussen actieve ruisonderdrukking en de Transparantie-modus.

De moeite waard om te upgraden?

De nieuwe AirPods Pro komen helaas wel met een duur prijskaartje namelijk €279,-.

Ben je al een bezitter van AirPods dan zet het prijskaartje je al snel aan het denken of het de upgrade wel waard is.

Wij zijn zelf enthousiast over de nieuwe Airpods Pro en vinden de upgrade het prijskaartje wel waard. Transparantie-modus, ruisonderdrukking, betere geluidskwaliteit en een langere batterijduur zijn slechts een paar redenen waarom je zou moeten kiezen voor dit nieuw model.