Is het probleem met uw iPhone niet verholpen na plaatsing van het nieuwe onderdeel of keert het probleem telkens terug na de reparatie? Dit kan te maken hebben met het moederbord van uw iPhone. Een iPhone moederbord kan beschadigd raken door kortsluiting, waterschade, harde val/stootschade of door een verkeerd uitgevoerde reparatie. Het moederbord is één van de belangrijkste onderdelen van iedere iPhone. Het moederbord is het hart van de telefoon en zorgt ervoor dat alle interne componenten soepel met elkaar kunnen communiceren. Wanneer het moederbord beschadigd of defect raakt, kan dit een groot probleem zijn en kan het invloed hebben op het functioneren van uw telefoon. Gelukkig is er altijd de mogelijkheid om het moederbord te laten herstellen.

Met een moederbord reparatie blijft uw toestel in meeste gevallen gespaard en hoeft u dus geen nieuwe te kopen. Bij iPhone Kliniek voeren wij al jaren hoogwaardige microsoldeer reparaties uit op alle soorten iPhones. In dit artikel gaan we in op moederbord reparatie iPhone.

Wanneer het moederbord laten vervangen van je iPhone?

Het is lastig om te bepalen wanneer het moederbord van uw iPhone vervangen moet worden. Problemen met het moederbord uiten zich op verschillende manieren. Als de telefoon niet meer opstart, het scherm zwart blijft of als de iPhone niet meer reageert op aanrakingen, dan kan er sprake zijn van een moederbord probleem. Ook als uw iPhone erg traag is, als er problemen zijn met de bluetooth/wifi-verbinding, de simkaart, of er verschijnen vreemde strepen in het beeld dan kan een probleem met het moederbord de onderliggende oorzaak zijn.

In al deze gevallen kan het verstandig zijn om uw device naar een specialist te brengen voor een onderzoek en indien nodig, een moederbord reparatie. Reparatie bedrijven zoals de onze draaien hun hand niet om voor het oplossen van veelvoorkomende moederbord problemen. Bovendien beschikken wij over de juiste kennis en apparatuur om toestellen weer aan de praat te krijgen. En dankzij onze snelle service hoeft u uw iPhone niet lang kwijt te zijn. Dit geldt voor alle iPhone modellen, maar ook voor reparaties aan je iPad, iMac, Apple Watch, iPod, MacBook Pro en MacBook Air.

iPhone moederbord reparatie bij iPhone Kliniek in Rotterdam

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele reparateur van moederborden voor iPhones, dan bent u bij de iPhone Kliniek in Rotterdam aan het juiste adres. Onze ervaren, gecertificeerde technici kunnen snel en vakkundig het moederbord van iedere iPhone repareren. Al onze moederbord reparaties worden uitgevoerd door onszelf en zijn dus in meeste gevallen binnen 1 à 2 dagen klaar. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen, werken met de juiste apparatuur en geven 12 maanden garantie op al onze moederbord reparaties. Naast iPhone moederbord reparatie kunt u bij ons terecht voor MacBook moederbord reparatie en reparatie van het moederbord van uw iPad. Langskomen kan met of zonder afspraak en als dat niet mogelijk is, kunt u gebruik maken van onze opstuur-service.

Moederbord Reparatie verzekeringswerk & Garantie.

Wist u dat de meeste reparatie ook onder uw inboedel verzekering vallen, omdat het thuis is gebeurd? Is dit het geval, kom dan langs voor een offerte bij ons filiaal in Rotterdam Centrum of Alexandrium, deze kunnen wij voor u opstellen, zodat u uw reparatie gemakkelijk kunt declareren bij uw inboedel verzekering! Heeft u hier een vraag over? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 010 260 02 93

iPhone moederbord reparatie kosten

Kosten moederbord reparatie weten? De kosten voor een moederbord reparatie van een iPhone kunnen verschillen per model en per probleem. Ook reparatietijd kan hierdoor variëren. Het is daarom belangrijk om te weten welk model u heeft. Bij iPhone Kliniek kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor de reparatie van uw moederbord. Hieronder staan een aantal moederbord reparaties die het vaakst voorkomen bij een iPhone. De prijzen zijn gebaseerd op meest voorkomende problemen en kunnen dus afwijken als de oplossing ingewikkelder blijkt te zijn. Uiteraard krijgt u bij ons altijd van tevoren een prijsopgave. Hierdoor komt u dus nooit voor een verrassing te staan!

iPhone Laad Chip Reparatie

Uw iPhone loopt na meerdere batterij reparaties nog steeds snel leeg of gaat helemaal niet aan. iPhone laadt niet op, ook niet met een nieuw oplaadpunt of wordt erg warm tijdens het opladen. Uw laadchip is defect! Komt vaak voor, omdat er gebruik is gemaakt van een imitatie oplader of door waterschade.

iPhone Touch Chip Reparatie

Touchscreen werkt niet of werkt onstabiel na het vervangen van een nieuw scherm. Uw touch loopt vast bij het gebruik of touch gaat eigen leven lijden, ook wel Ghost touch genoemd. Uw Touch Chip is defect. Dit komt vaak voor doordat uw iPhone waterschade of flinke val/stootschade heeft gehad. Ook een imitatie scherm kan er voor zorgen dat het chip kapot gaat.

iPhone Audio Chip Reparatie

Bellen gaat niet altijd goed, gesprekken vallen uit of u ervaart andere audio problemen/problemen met de luidspreker. Uw gesprekspartner hoort u niet of andersom. Bij de iPhone 7 en 7 Plus is dit momenteel een kinderziekte. Kan ook komen door een val/stootschade.

iPhone Connector Reparatie

Een willekeurige connector op het moederbord die defect is geraakt of is verbrand, omdat er een kortsluiting is geweest. Een derde partij heeft tijdens een reparatie een connector beschadigd. Ook waterschade kan dit veroorzaken. Soms is vervanging van de LCD connector nodig.

iPhone Backlight Reparatie

Uw iPhone geeft geen beeld ondanks dat er een nieuw scherm is in gezet. De iPhone wordt wel herkend door iTunes en er komt wel geluid uit. Vaak is er een imitatie scherm gebruikt tijdens de reparatie, waardoor kortsluiting is ontstaan. Een reparatie door derden is niet vakkundig uitgevoerd, waardoor er geen beeld meer is. Komt ook vaak voor door waterschade. Uw Backlight chip is defect.

iPhone moederbord reparatie in Rotterdam of stuur op

Een moederbord reparatie voor uw iPhone kan een goede oplossing zijn als u problemen ondervindt met uw telefoon. Bij iPhone Kliniek in Rotterdam bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare reparatie van het moederbord. Of u nu in de buurt van Rotterdam woont of niet, we kunnen altijd helpen met onze opstuur-service. Als u elders woont, dan is het namelijk mogelijk om uw iPhone op te sturen naar iPhone Kliniek voor een moederbord reparatie. U kunt dan gebruik maken van onze opstuur-service. We zorgen ervoor dat uw telefoon veilig bij ons aankomt en sturen hem na reparatie ook weer veilig terug. Als u een afspraak maakt voor reparatie sturen wij u per e-mail verdere instructies en verzendlabels waarmee u uw device kosteloos naar onze winkel op kan sturen.

Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier  of bel naar 010 260 02 93 voor meer informatie. Ook kunt u rechtstreeks ”toestel opsturen formulier” invullen en uw toestel gratis verzekerd opsturen.

Moederbord reparatie van verschillende iPhone modellen

Bij iPhone Kliniek kunnen we het moederbord van verschillende iPhone modellen repareren. Of u nu een iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8, iPhone X of één van de nieuwere modellen zoals de iPhone 13 of iPhone 14 hebt, wij kunnen u helpen met een snelle en betrouwbare moederbord reparatie. Onze technici hebben jarenlange ervaring in het repareren van iPhones en staan garant voor een vakkundige reparatie en het verhelpen van allerlei moederbord mankementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *