iPhone Reparatie

iPhone reparatie bij iPhone Kliniek duurt gemiddeld 30 minuten. Dagelijks wordt alle iPhone modellen gerepareerd. Reparaties van een scherm tot waterschade problemen kunnen wij het snel en vakkundig voor u in orde maken. U kunt een telefonisch of een online afspraak maken.iPhone reparatie met “Klaar terwijl U wacht” concept is een unieke service van iPhone Kliniek. Meeste iPhone reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. Tijdens de reparatie kunt U meekijken en meepraten met een van onze monteurs. U kunt genieten van een kopje koffie of thee tijdens uw iPhone wordt gerepareerd. Hieronder vindt u de iPhone reparatie tarieven die het meeste voorkomen.

iPhone reparatie

Wilt u af van de standaard iPhone behuizing en wilt u uw toestel wat persoonlijker maken? Of is de behuizing van uw toestel stuk? Breng dan uw iPhone bij iPhone Kliniek. Wij kunnen de complete behuizing van elke iPhone model vervangen. Wij repareren zowel de nieuwste versies van de iPhone, zoals de iPhone 6 Plus als oudere versies zoals iPhone 4.

Onderzoek kosten voor een iPhone

Ervaart u problemen met uw iPhone, maar weet u niet exact wat er aan de hand is? Breng dan uw iPhone naar iPhone Kliniek te Rotterdam. Wij onderzoeken het probleem van uw toestel en zorgen dat uw toestel weer werkt! Na een onderzoek krijgt U een rapport met diagnose en totale kosten voor de reparatie. Als U kiest om uw iPhone te laten repareren dan vervalt het onderzoek kosten en betaalt u alleen voor de reparatie kosten.

Software herstel iPhone

Indien de software van uw iPhone niet meer optimaal werkt, kunt u uw toestel brengen bij iPhone Kliniek te Rotterdam. Wij zorgen dat de software van uw toestel weer optimaal werkt! Er komt het wel is voor dat uw iPhone batterij snel leeg loopt. We kunnen dit soort problemen ook met software herstel oplossen.

Chemisch reinigen i.v.m. vloeistof-/vochtschade iPhone

Heeft uw iPhone vloeistof of vochtschade opgelopen? Is uw iPhone in toilet gevallen of heeft hij een wasbeurt gehad in wasmachine? iPhone Kliniek reinigt uw toestel chemisch waarna uw toestel verlost is van alle waterschade. Zorg dat u z.s.m. naar iPhone Kliniek te Rotterdam komt als u een Chemisch reiniging nodig heeft.