Waterschade

Als uw iPhone een waterschade heeft opgelopen dan moet u toestel zo snel mogelijk bij iPhone Kliniek langsbrengen. Door het toestel zo snel mogelijk chemisch te reinigen kunnen wij het moederbord oxidatievrij maken. Kans dat het toestel stabiel werkend krijgen is meer dan 80% . Het is vaak aan te raden uw iPhone chemisch te laten reinigen in geval van vochtschade. Vaak is uw toestel nog steeds veel geld waard, waardoor de kosten voor het reinigen snel terug verdient wordt in geval van een succesvolle reparatie. iPhone Kliniek heeft heel veel waterschade gevallen kunnen oplossen door vakkundig toestellen chemisch te reinigen. Als uw toestel vochtschade heeft opgelopen dan moet het toestel niet aan de stekker koppelen en niet proberen om het aan te zetten. Kom zo snel mogelijk bij iPhone Kliniek zodat wij de batterij kunnen verwijderen voordat het er een verdere kortsluiting is.

Geeft het niet op voordat uw toestel bij iPhone Kliniek heeft gebracht. Bij iPhone Kliniek heeft u zeker nog kans dat het weer gaat doen na dat u iPhone waterschade heeft opgelopen.

Neem contact met ons op via onze contactpagina.

iPhone waterschade reparatie

Dagelijks repareren wij waterschade problemen. Onze reparateurs zijn ook gespecialiseerd in iPhone waterschade reparatie. Als het iPhone is aanraking gekomen met water dan moet z.s.m. langskomen met de toestel voor chemische reiniging. Verder moet U de toestel niet proberen aan te zetten of aan de stopcontact aansluiten. Dit zorgt voor een kortsluiting.